PIZZA POMPOEN-GEITENKAAS

PIZZA POMPOEN - GEITENKAAS
Pompoen geitenkaas als basissaus voor de pizza, afgetopt met blauwe kaas, 
gestoofd mosterdblad, blauwe pruimen en salie.
By Jürgen De Gelaen July 15, 2021
Venusschelpen met MEDLINE zoete aardappel en Mediterrane auberginedip. Afgewerkt met lamsoortjes en fijngesneden selder.
By Jürgen De Gelaen July 15, 2021
Gebakken ansjovis met MEDLINE zoete aardappel. Afgewerkt met gegrilde limoen en rock chives.
By Jürgen De Gelaen July 15, 2021
Entrecote met MEDLINE notentapenade, gebakken paksoi en zoete aardappelen. Afgewerkt met sojavinaigrette en daikon cress.
By Jürgen De Gelaen July 15, 2021
Mozarella met MEDLINE notentapenade en ansjovis. Afgewerkt met rode biet, tomaatjes en kruiden.
By Jürgen De Gelaen July 15, 2021
Gerookte zalm met edamamepesto, avocado, gegrilde mango en limoen. Afgewerkt met vinaigrette van pesto, frambozenstukjes en tuinkers.
By Jürgen De Gelaen July 15, 2021
Dipschotel met blauwe kaas dip, ananas, mango, aardbeien, blauwe bessen en appel. Afgewerkt met blauwebessenazijn en kikunacressbloemen.
By Jürgen De Gelaen July 15, 2021
INKTVIS MET LIBANESE HUMMUS EN SWEET AFRICAN PEPPER
By Jürgen De Gelaen July 15, 2021
Lamskoteletten met MEDLINE Libanese hummus, jonge wortelen en sweetpea. Afgewerkt met gebakken courgetten, geitenkaas en lavendel.
By Jürgen De Gelaen June 29, 2021
Gamba’s met MEDLINE notentapenade en courgette spaghetti afgewerkt met sweet African pepper dip; champignons, en verse kruiden.
By Gianni Isella May 10, 2021
Oven geroosterde zoete aardappel partjes rijkelijk bedekt met MEDLINE pompoen-geitenkaas afgewerkt met rozemarijn, basilicum en extra geitenkaas.
More Posts
Share by: