Home
About us
Recipes
Contact
Ons gamma
English
en
Nederlands
nl
Français
fr
ENTRECOTE MET NOTENTAPENADE
ENTRECOTE MET NOTENTAPENADE
Entrecote met
MEDLINE
notentapenade, gebakken paksoi en zoete aardappelen.
Afgewerkt met sojavinaigrette en daikon cress.
< Older Post
Newer Post >
VENUSSCHELPEN MET ZOETE AARDAPPELDIP EN MEDITERRANE AUBERGINEDIP
By Jürgen De Gelaen
•
July 15, 2021
Venusschelpen met MEDLINE zoete aardappel en Mediterrane auberginedip. Afgewerkt met lamsoortjes en fijngesneden selder.
GEBAKKEN ANSJOVIS MET ZOETE AARDAPPELDIP
By Jürgen De Gelaen
•
July 15, 2021
Gebakken ansjovis met MEDLINE zoete aardappel. Afgewerkt met gegrilde limoen en rock chives.
MOZARELLA MET NOTENTAPENADE EN ANSJOVIS
By Jürgen De Gelaen
•
July 15, 2021
Mozarella met MEDLINE notentapenade en ansjovis. Afgewerkt met rode biet, tomaatjes en kruiden.
GEROOKTE ZALM MET EDAMAMEPESTO
By Jürgen De Gelaen
•
July 15, 2021
Gerookte zalm met edamamepesto, avocado, gegrilde mango en limoen. Afgewerkt met vinaigrette van pesto, frambozenstukjes en tuinkers.
DIPSCHOTEL BLAUWE KAASDIP
By Jürgen De Gelaen
•
July 15, 2021
Dipschotel met blauwe kaas dip, ananas, mango, aardbeien, blauwe bessen en appel. Afgewerkt met blauwebessenazijn en kikunacressbloemen.
INKTVIS MET LIBANESE HUMMUS EN SWEET AFRICAN PEPPER
By Jürgen De Gelaen
•
July 15, 2021
INKTVIS MET LIBANESE HUMMUS EN SWEET AFRICAN PEPPER
LAMSKOTELETTEN MET LIBANESE HUMMUS
By Jürgen De Gelaen
•
July 15, 2021
Lamskoteletten met MEDLINE Libanese hummus, jonge wortelen en sweetpea. Afgewerkt met gebakken courgetten, geitenkaas en lavendel.
GAMBA'S MET NOTENTAPENADE
By Jürgen De Gelaen
•
June 29, 2021
Gamba’s met MEDLINE notentapenade en courgette spaghetti afgewerkt met sweet African pepper dip; champignons, en verse kruiden.
PIZZA POMPOEN-GEITENKAAS
By Gianni Isella
•
May 10, 2021
Pompoen geitenkaas als basissaus voor de pizza, afgetopt met blauwe kaas, gestoofd mosterdblad, blauwe pruimen en salie.
ZOETE AARDAPPELEN MET PESTO POMPOEN-GEITENKAAS
By Gianni Isella
•
May 10, 2021
Oven geroosterde zoete aardappel partjes rijkelijk bedekt met MEDLINE pompoen-geitenkaas afgewerkt met rozemarijn, basilicum en extra geitenkaas.
More Posts
Location
Industrielaan 8, Ternat, Belgium
Contact
+32 2 569 21 90
info@deldiche.be
Opening hours
Mon - Fri
9:00
-
17:00
Sat - Sun
Closed
Development by
Domani Brussels
This website is developed with the support of
Share by: